Over Plantino


Welkom bij Plantino ‘Garden Innovations'!


Plantino staat voor innovatie en een vernieuwende trend in tuin- en terrasplanten: 

  • Innovatie in de plantenwereld. Jaarlijks brengen we ongeveer 15 nieuwe soorten op de markt die jullie als eerste kunnen ontdekken. Door deze opvallende nieuwigheden worden de tuinen en terrassen telkens opnieuw een zeer feeëriek schouwspel. Daarom alleen al raden wij aan om jullie te abonneren op onze nieuwsbrief. Deze innovaties zijn exclusief en zijn telkens slechts in beperkte oplage beschikbaar. Wees er dus snel bij! Elk jaar opnieuw in juni verschijnen de verschillende nieuwigheden op onze site.
  • Innovatie in de tuinen en terrassen. Het idee over een tuin of terras ontwikkelt zich en is voortdurend in verandering. Plantino wil vernieuwing brengen in tuin en terras met aantrekkelijke en nieuwe planten die passen in zowel strak als romantisch ontwerp. Met Plantino willen we jullie informeren over de verschillende en nieuwe mogelijkheden die er zijn in de bloeiende plantenwereld om jullie tuin bijzonder, attractief en origineel te maken. Zoals jullie kunnen ontdekken bieden we niet alleen planten aan die bloeien in het voorjaar en de zomer, maar ook in het najaar en zelfs de winter. Kortom bloei en kleur het hele jaar door!
  • Innovatie voor jullie. Kom origineel uit de hoek en geef eens een plant cadeau. Onze site geeft jullie 1001 redenen om iemand plezier te doen met deze bloeiende planten. Bovendien is het een geschenk waar men jaren kan van genieten, dat duurzaam en innovatief is. We hebben planten naar ieders wens: voor kleine en grote tuinen, terraspotten, borders en ook voor binnen.

 

De planten die we leveren zijn nog relatief jong en klein omdat het over nieuwe plantensoorten gaat. Daarom worden volgende potmaten gehanteerd:

  • Kleiner plantgoed van 20 tot 25 cm hoog wordt geleverd in pot P7+ (variërend van 7x7x7 cm tot 9x9x9 cm).
  • Grotere planten van 30 tot 40 cm hoog worden geleverd in zogenaamde containers van 1L+ (variërend van 1 tot 1,3 liter).

Alle planten zijn mooi gestruikt en bloeien volgens de vermelde specificaties in de plantenfiche. Lees daarom goed de verschillende plantenfiches met hun beschrijving. De geleverde planten kan je direct in de tuin of pot planten en verder laten groeien tot een volwaardige volwassen plant.


Met onze planten bouw je mee aan een fleurige, bloeiende en inspirerende omgeving!


Veel tuin en surfgenot, 

Plantino