Verzending


Verzendwijze

De verzending gebeurt door een koerierdienst. De geschikte koerierdienst wordt door ons zelf bepaald naar gelang het volume.


Verzendkosten

De verzendkosten verschillen per bestelling, deze hangen namelijk af van de waarde van het te verzenden pakket en vinden enkel plaats in Belgïë:

  • Van € 0-25    :    € 6,00
  • Van € 25-50  :    € 11,00
  • Van € 50-75  :    € 15,00
  • Vanaf 75€     :    gratis verzending binnen België


Verzendtermijn

De totale (gemiddelde) levertermijn, tussen het moment van ontvangen van de bestelling en het moment van leveren van de planten ter plaatse, bedraagt tussen de 10 à 15 dagen. We zijn nog maar net begonnen en dat vergt heel wat kennisopbouw en optimalisatie daarom vragen we u om een beetje geduld. Later is het de bedoeling dat we de levertijd gaan terugbrengen tot maximaal 7 dagen.

In principe is de levertijd zelf ongeveer 1 à 2 dagen vanaf het moment dat we u een e-mail versturen dat het pakket onderweg is tot en met de levering van de planten ter plaatse. We zijn hiervoor uiteraard afhankelijk van de koerierdienst die de pakketten uitlevert. 


Verpakking

De planten die deel uitmaken van de zending worden zorgvuldig samen verpakt zodat ze optimaal beschermd zijn tijdens het transport. Elke plant afzonderlijk wordt ook nog eens extra verpakt zoals hieronder: